неделя, 25 юни 2023 г.

ОПГто на Флагман и Община Бургас празнуват в епицентъра на Караненови-Хотел Приморец.

 

Николаев Николаев
Директорът на РДПБЗН Бургас комисар Николаев Николаев, който играе заедно с Главната Архитектка на Созопол-Радост Георгиева. Строител на обезщетение и рекетьор на инвеститори, където му мине номера,  с главния редактор Катя Касабова и управителя Веселин Василев. https://kasabovi.blogspot.com/2023/05/blog-post.html



Мастерхаус

Собствениците на "Мастерхаус" - Павел и Марина Бошнакови. Месечните абонати за реклама при Флагман. До тях са Катя Касабова, Веселин Василев и отговорният секретар на Флагман.бг Радостина Георгиева. (има същото име като другият бухал от Созопол) Припомняме , че радостина Георгиева си съчинява неверни новини, като изгубени портмонета, които после връща. 


Тихомир Янакиев

Кметът на Созопол Тихомир Янакиев бе гост на 12-ия РД на Флагман.бг. Как иначе, когато плаща за статии ма Флагман и на Керанка Касабова за да му чистят некомпетентността? Пример за кмет , който проспа мандата си и остави Созопол във същата ситуация на сезонност, докато главната му архитектка там си строи хотели и продава къщи на Буджака. 



Мария Нейкова
Областният управител проф. Мария Нейкова от Продължаваме Промяната, които опростиха на Кмета Димитър Николов зулумите, управителя Веселин Василев, главния редактор Катя Касабова и зам.-главния редактор Иван Колев(вдясно), който не може да напише два реда без куп правописни грешки. 



Чиневи

Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев със съпругата си нотариус Гергана Чинева.

Семейството не е изцяло пълно, като липсват уволнените за подкуп и търговия с Влияние семейни приятели Ангел Георгиев и Емил Христов. После разбира се върнати , като редови прокурори. Изглежда все пак ранга има значение за да си на събитие в затвореният кръг за рекет и влияние на Караненови и Община Бургас в Хотел Приморец. 



Вълчо Чолаков

Бившият уволнен областен управител на Бургас Вълчо Чолаков, когото Касабова иска да обслужва като евентуален бъдещ кмет. 

Всички снимки са на Флагман. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кмет Контрабандист на Бургас-Димитър Николов поема и фонда за развитие на Летище Бургас

  След регистрирането от съда на Сдружението, Управителният  съвет ще предприеме незабавни действия за разговори и привличане на потенциални...