събота, 3 февруари 2024 г.

Още ли сме ползвали най-скъпите таксита в България или ще се качваме на Бургаските бусове?

 За Флегмен мъпета-Радостина Георгиева, която явно рекламира и тоалетните на Община Бургас, няма инфлация. Това, че баща и е кара на "работа", значи, че останалите обитатели на Бургас, могат да вървят по 15 минути до най-близката спирка за да чакат още 15 минути за автобус (ако няма закъснение) и се качат на надписаните по европроекти на Община Бургас автобуси и да пътуват из Бургас. 

Радостина Георгиева
Радостина Георгиева


Припомняме, че Община Бургас пренареди движението на Бургас по програма за Интегриран Градски транспорт. Един вид дръпнаха милиони за да променят организацията на движението в Бургас, като резултата е километрични опашки и задръствания. Румънската фирма - UTI, беше изпълнител на проекта. 

Кмета Димитър Николов има екип , които взима обществени и Европейски поръчки, които се надписват и парите усвояват с близки до кмета фирми. Сменя и преправя движението по улиците за да имитира дейност и да усвоява пари. 



Tocho
02.02.2024 20:48:38
3
28

Много удобен градски транспорт няма що. Ха ха . Чакане по 30 ÷ 40 мин за автобус не е нормално



Stara transportna shema
02.02.2024 20:46:19
5
34

Върнете старата транспортна схема, преди се чакаше за автобус 5 мин , сега с новата 30 мин 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кмет Контрабандист на Бургас-Димитър Николов поема и фонда за развитие на Летище Бургас

  След регистрирането от съда на Сдружението, Управителният  съвет ще предприеме незабавни действия за разговори и привличане на потенциални...